Valami elindult

2010.09.17. 02:16 :: Nagy Háború gépház

Végre, beindulni látszik az olvasók fantáziája, és Pollmann Ferenc cikkeire egész „kommentáradat” érkezett. Jó-jó, csak tízegynéhány hozzászólás, és Stencinger Norbi korábbi cikkeinél is volt már ilyen, de mi azért nagyon örülünk… Különben is, fiatal a blog, és még magunk is erősen kutatjuk a lehetőségeket, hogyan lehetne szélesebb körben ismertté tenni, úgyhogy minden apróságot értékelünk. A mai termés különösen abban a fényben szép eredmény, hogy egész nap le volt rohadva a Facebook API, és nem lehetett lájkolni, úgyhogy tessék gyakran próbálgatni, hogy ha elkezd működni, értesüljenek mások is.

A kommentek mennyiségére az oldal átalakításával is próbáltunk reagálni: valószínűleg már mindenki észrevette, hogy a legutóbbi hozzászólásokat elhelyeztük az oldalsávon. Ez egyrészt könnyebbé teszi a bekapcsolódást az aktív témákba, másrészt viszont a navigációs rész még hosszabb lett, úgyhogy már nem fogjuk sokáig megúszni, hogy a szerkesztőségben ismét fellángoljanak a másik oldali oldalsáv bevezetésével kapcsolatos viták, és akkor mindenki fizet a gépháznak egy sört, mert ő előre megmondta, hogy úgyis kelleni fog. :-)

9 komment

Címkék: szerk

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhaboru.blog.hu/api/trackback/id/tr622302211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PintérTamás · http://nagyhaboru.blog.hu 2010.09.17. 11:40:50

Végre a gépház is önálló poszttal jelentkezett, köszönjük! Lehetne ez rendszeres is, hátha az olvasók is kíváncsiak a belső hírekre, műszaki információkra, "pletykákra", hogy milyen munka folyik a háttérben, s hogy olykor milyen késhegyig menő viták dúlnak azért, hogy a legjobb minőségben tudjuk megjelentetni, amit szeretnénk.

Nagyon szívesen fizetek egy sört a gépháznak, de én személy szerint a másik oldalsávot továbbra sem támogatom:-)

Nagy Háború gépház · http://nagyhaboru.blog.hu/ 2010.09.17. 12:23:49

@PintérTamás: Semmi baj, majd beállítom, hogy ismét megjelenjen az összes címke, ne csak azok, amikhez legalább 2 bejegyzés tartozik, néhány hét, és canossát fog járni a szerkesztőség, hogy csökkentsük a kuplerájt. Csakhogy azt 1 sör már nem fogja fedezni. >:-D

PintérTamás · http://nagyhaboru.blog.hu 2010.09.17. 13:34:04

@Nagy Háború gépház: Igen, ez is a hét újdonsága volt, a címke doboz lerövidítése, csak előjött ez is.:-)

Ha nagyon megnyúlik, akkor majd csak a 3 bejegyzéshez kapcsolódóak maradnak...

Szükséges ez egyáltalán, kedves olvasók, keres valaki címke alapján, használjátok ezt?

A gépház pedig nem alkudozik a sörök számát illetően:D

madaraszzsofi 2010.09.17. 14:35:17

A kommentek oldalsávos megjelenítése tök jó és hasznos kényelmi szolgáltatás, sokkal jobban lehet tájékozódni az épp aktuális beszédtémákban.
Címkéket én a magam részéről elvétve használok, ettől függetlenül biztosan van, akinek máshogyan működik az agya és neki fontos a tájékozódásban. Azt viszont, hogy az összes valaha is előfordult címke kinn tolongjon, valahogy zavarónak érzem. Lehessen keresni a címkékre az oké, de hogy mindenféle szavak künn tobzódjanak, az szerintem felesleges.

Gefraiter 2010.09.17. 16:17:48

Szerintem a keresés is jól működik, még több találatot is kidob, mint a címkék. Azt is, amit a posztoló, szerkesztő stb. esetleg elfelejt...

T. D. · http://horthy-mitosz.blog.hu/ 2010.09.19. 13:37:32

Nagyon jó ez a blog, most találtam rá, csak így tovább!

PintérTamás · http://nagyhaboru.blog.hu 2010.09.19. 23:28:59

@T. D.: Köszönjük, igyekszünk, s örülünk, ha tetszik. Látogass ide máskor is!

Aperianov Teréz 2010.09.23. 10:27:55

Korábbi megjegyzésem kapcsolódik ide, nevezetesen: hogyan kapcsolódhatunk egyszerűen saját bejegyzéseinkhez, esetleg a legfrissebbhez, a friss bezsélgetésekhez. Én jónak tartom az új kommentek megjelenítését, a címke nem nagyon hasznos, de látványos.
Javaslom, szerkesztő úr sörfelajánlásait meghirdetni a legtöbb komment, legtöbb böngészés, leghosszabb bejegyzés....témákban is.
A felület szép, barátságos, ötletes, még egy sört a gépháznak.

PintérTamás · http://nagyhaboru.blog.hu 2010.09.23. 10:44:41

@Aperianov Teréz: Amennyiben Terike állja a számlát, nagyon szívesen!:-)

A Blogról

Blog a háborúról, ami nagyobb volt minden korábbinál, ezért a kortársak a kitörését követően nem sokkal a Nagy Háború elnevezést adták neki…

Térkép

Történetek a Nagy Háború Blogról
 

Legutóbbi kommentek

Könyvajánló

Hadiszalagon 

Műhely

Tudományos műhely rovat szakmai tanulmányokkal, közleményekkel…

Bilek

Kiadványaink

Gunesch

Ó, ti fiúk

Iskolapadból a pokolba

A pokol tornácán

A pokol tornácán

A pokol tornácán

A pokol tornácán

Magyarok az Isonzónál

Merénylet Szarajevóban

Katonatemetők a Felvidéken

100 évvel később

Szalay-Berzeviczy Attila fotói első világháborús helyszínekről

Dublin

Zene

‪Fuoco e mitragliatrici
 

Olasz front

Olasz front 

Képregénypályázat

Programajánló

 

Ösztöndíj

 

Utazás

 

Kiállítás

süti beállítások módosítása