Miért olvassa Ön a Nagy Háború Blogot?

2011.08.05. 09:00 :: Nagy Háború szerkesztőség

Több mint egy éve, 2010. július 28-án indult a Nagy Háború Blog, s az óta több mint kétszáz poszt, köztük visszaemlékezések, személyes történetek, tudományos cikkek, haditechnikát bemutató írások, úti beszámolók, karcolatok, stb. jelentek meg az első világháborúról. Mikor elkezdtük, fogalmunk sem volt, hány embert fog ez érdekelni, azóta örömmel tapasztaljuk, hogy vannak rendszeres olvasóink, valószínűleg nem is kevesen.

Szeretnénk persze, ha még többen olvasnák és írnák ezt a blogot, ezért úgy gondoltuk, megkérdezzük olvasóinkat, hogy ki miért és mikor olvas bennünket, kinek mi tetszik, ki mit változtatna stb.

Köszönjük, ha kérdőívünk kitöltésével segít(esz) jobbá tenni a blogot! Kérdőívhez katt az alábbi képre!

Ferenc József 

6 komment

Címkék: kérdőív szerk

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhaboru.blog.hu/api/trackback/id/tr593126880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

József a katona 2011.08.06. 01:11:36

nekem nagyon tetszik az oldal, mindig igényes írások születnek. a heti ajánló megszűnését én már úgy vártam, mint a messiást, kicsit kiábrándító volt minden héten egy fegyverszünet karácsonyra... (ezt nem a szerkesztőség hibájaként akarom felróni, pusztán nincs annyi esemény, program, hogy heti bontásban legyen értelme ezt elővezetni). az igazán fontos könyvek, kiállítások, stb úgyis külön postot, és szerintem megfelelő publicitást kapnak. továbbá külön jó, hogy mostanában indult a blog, így a 100 éves évfordulóig még sokan megismerhetik, a szerkesztőket ismerve bizonyosan tartogatnak a tarsolyukban valamit az alkalomra :-) összegezve: csak így tovább, építő kritikát sem tudok megfogalmazni. már ha számít a véleményem, a képen megszólítva éreztem magam...

PintérTamás · http://nagyhaboru.blog.hu 2011.08.06. 15:08:05

@József a katona: Mindenki véleménye számít, köszönjük, hogy itt is leírtad a tiédet! Örülünk, ha tetszik a "művünk". Valóban vannak nagy terveink a jövőre nézve, de nagyon kíváncsiak vagyunk arra, hogy az olvasóinknak mi a véleménye az eddigiekről, s ők mit látnának még itt szívesen. Ezért mindenkit arra biztatunk, hogy a kérdőív kitöltésével is segítsen bennünket a munkánkban!

Veronika Balogh 2016.07.13. 15:12:31

Sajnos nem tudom kitölteni a kérdőívet, mert nem jön be :(
Pedig lenne mondanivalom.
Üdv: Dr. Merényiné Balogh Veronika, Dr. Merényi László történész, az 1. világháború kutatójának özvegye.

Lacko68 2017.01.28. 13:40:14

Üdv!
Hogy miért olvasom a blogot? Találtam itthon egy kezdetleges készítésű karkötőt,ami fémből,és bőrből van. Benne egy gravírozás-MONTE TOMBA 1918! Ennek próbáltam utána járni. Állítólag dédapámé volt.

A Blogról

Blog a háborúról, ami nagyobb volt minden korábbinál, ezért a kortársak a kitörését követően nem sokkal a Nagy Háború elnevezést adták neki…

Térkép

Történetek a Nagy Háború Blogról
 

Legutóbbi kommentek

Könyvajánló

Hadiszalagon 

Műhely

Tudományos műhely rovat szakmai tanulmányokkal, közleményekkel…

Bilek

Kiadványaink

Gunesch

Ó, ti fiúk

Iskolapadból a pokolba

A pokol tornácán

A pokol tornácán

A pokol tornácán

A pokol tornácán

Magyarok az Isonzónál

Merénylet Szarajevóban

Katonatemetők a Felvidéken

100 évvel később

Szalay-Berzeviczy Attila fotói első világháborús helyszínekről

Dublin

Zene

‪Fuoco e mitragliatrici
 

Olasz front

Olasz front 

Képregénypályázat

Adó 1%

Programajánló

 

Ösztöndíj

 

Utazás

 

Kiállítás

süti beállítások módosítása