A Heti kulturális ajánló megszűnése

2011.04.08. 14:08 :: Nagy Háború szerkesztőség

Fél évvel ezelőtt indítottuk kísérleti jelleggel a heti kulturális ajánlót, ami először csupán TV-műsorokról, később egyéb kulturális eseményekről is beszámolt. Mostanra világossá vált, hogy sajnos nemigen van annyi program, amiről érdemes lenne egy hetente jelentkező posztban írni, a tévéműsorok pedig sajnos ritkán hoznak újat, leginkább csak ismétléseket sugároznak. Ez alapján úgy gondoltuk, át kell szerveznünk az ajánlót, aminek a végleges formája még nem alakult ki. Lehetséges, hogy egy-egy eseménnyel külön jelentkezünk majd, vagy havi ajánló készül (tv műsor nélkül), amit folyamatosan frissítünk. Mindenesetre a rovat átadja helyét egy sokkal izgalmasabb műfajnak: ezentúl péntekenként rövid posztokat publikálunk (amint azt a mai bejegyzésből is láthatjátok). Ezek többnyire olvasók által beküldött fotók, sztorik, valamint korabeli újsághírek, cikkek, novellák, karcolatok, stb lesznek. Reméljük tetszeni fognak!

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhaboru.blog.hu/api/trackback/id/tr532809629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gefraiter 2011.04.10. 22:21:52

Én sajnálom a heti ajánló megszűnését, remélem nem teljesen veszítjük el... Köszönjük Natasának az eddigieket, sok érdekességről és újdonságról hírt kaphattunk! Ez a most induló dolog is érdekesnek ígérkezik, kíváncsian várom a folytatását!

Balt 2011.06.17. 00:53:26

Nagy kár, mert még így, utólag is olvasom az ajánlókat, de még most se értem utol. :)
Remélem, Natasa keze nyomát látjuk más formában, de most pl. épp láttam egy részletét a "Magyarok az I. vh.-ban" sorozat 4. epizódjának a Duna TV-n, persze, tudom, megvan a youtube-on is, az elsőt már megnéztem. Na meg rémlik is a a bemutatás éveiből... Szerencse, hogy elkészült ez a sorozat az utolsó pillanatban, még viszonylag tárgyilagos is, ha lehántjuk róla a - talán ki nem mondott - ideológiai "elvárást". Megdöbbentő, hogy már aligha él az elbeszélők közül bárki is...

Babos Krisztina · http://nagyhaboru.blog.hu 2011.06.21. 15:06:38

@Gefraiter: @Balt: Köszi. :) Igyekszem azért a tudomásomra jutott eseményekről időnként posztolni, de valószínűleg ez eléggé esetleges lesz. Mindenesetre a blog körül szerveződő kiállításokról, könyvekről, előadásokról, egyéb programokról továbbra is lesznek ajánlók, az eseményt követően pedig a blogháttérben beszámolók. N.

A Blogról

Blog a háborúról, ami nagyobb volt minden korábbinál, ezért a kortársak a kitörését követően nem sokkal a Nagy Háború elnevezést adták neki…

Térkép

Történetek a Nagy Háború Blogról
 

Legutóbbi kommentek

Könyvajánló

Hadiszalagon 

Műhely

Tudományos műhely rovat szakmai tanulmányokkal, közleményekkel…

Bilek

Kiadványaink

Gunesch

Ó, ti fiúk

Iskolapadból a pokolba

A pokol tornácán

A pokol tornácán

A pokol tornácán

A pokol tornácán

Magyarok az Isonzónál

Merénylet Szarajevóban

Katonatemetők a Felvidéken

100 évvel később

Szalay-Berzeviczy Attila fotói első világháborús helyszínekről

Dublin

Zene

‪Fuoco e mitragliatrici
 

Olasz front

Olasz front 

Képregénypályázat

Programajánló

 

Utazás

 

Kiállítás

süti beállítások módosítása